Notícies

L’AMIC col·labora en el primer Congrés de Joves Investigadors en Estudis Locals a Tarragona
Dimarts, 23 de abril 2024
D’esquerra a dreta, Pineda Vaquer, de l’Institut Ramon Muntaner; Àlex Ossó, de l’Ateneu de Natura; Carlos Rizos, del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià; Pere Gifre, de l’Institut d’Estudis Empordanesos; i Ramon Arnabat, de la URV-Institut

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació ha estat entitat col·laboradora en la primera edició del Congrés de Joves Investigadors en Estudis Locals celebrada del 17 al 19 d’abril a la ciutat de Tarragona. Durant l’acte, es van presentar més de setanta estudis sobre diferents temàtiques com els moviments socials, l’activitat econòmica o la salut.

El congrés va ser organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i ha comptat amb la participació d’uns cent trenta investigadors, provinents d’universitats membres de la Xarxa Vives.  

Daniel Condeminas, en representació de l’AMIC, va traslladar dos missatges des del món dels mitjans de comunicació de proximitat, destacant-los com a una eina encara més valuosa per a la difusió d’aquest coneixement del territori, i també de valorització de la tasca dels centres d’estudis locals. Precisament, l’AMIC impulsarà el tractament periodístic d’alguns dels estudis presentats.

Una jornada en la qual van confluir les presentacions dels estudis i també es van dur a terme taules rodones de la mà d’experts i professionals dins el sector.




                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies