Notícies

El Diario del Bajo Cinca assoleix més de 100.000 usuaris únics i creixement internacional
Divendres, 3 de maig 2024

El Diario del Bajo Cinca, mitjà associat de l’AMIC, ha augmentat les mètriques del mes d’abril, i s’ha disparat el creixement de les seves plataformes. En l’últim mes, el mitjà ha multiplicat les seves xifres i ha obtingut més de 100.000 usuaris únics, gràcies al contingut de vídeo. A les plataformes d'Instagram i TikTok han superat els 50.000 usuaris únics cadascuna, i juntament amb les xifres dels altres perfils de xarxes socials i del portal web, les mètriques s’han situat per sobre dels 110.000 usuaris únics.


Aquestes xifres rècord s’han obtingut gràcies a la generació de contingut en vídeo. Destaquen els vídeos del “Día de La Faldeta”, la Gala Aragón Influye, o la victòria del Club Patín Fraga, entre d’altres.


Tal com ha expressat Victor Bonet, director del Diario del Bajo Cinca, “aquestes xifres són increïbles, però probablement no seran les habituals”. Bonet indica que el més important és aconseguir unes xifres estables que els permetin augmentar de mica en mica. El director ha volgut agrair a totes les empreses que donen suport al mitjà, “Sense ells, no podríem créixer com ho estem fent, són un suport fonamental del nostre projecte”.




                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies